Wissel systemen

Bad-Wissel-Systeem

Een onherstelbaar bad, gemaakt van acryl of quaryl met daarin een scheur of zelfs een groot gat, kan veelal eenvoudig in èèn dag worden vervangen door een compleet nieuw ligbad (ook met whirlpool). Dit kan via het Bad-Wissel-Systeem, zonder hakken of breken aan tegels of muren.

Beterbad is 18 jaar geleden de uitvinder geweest van dit Bad-Wissel-Systeem in Nederland. Door het plaatsen van Bad-in-Bad-Systemen over de gietijzeren en plaatstalen baden kwam de vraag uit de markt of ook de kunststof baden (acryl, quaryl, balacriet) vervangen konden worden zonder hak en breekwerk aan de tegels natuurlijk. Inmiddels zijn er heel veel baden en douchebakken wereldwijd door Beterbad op deze wijze vervangen, zowel in de privaat sector als hotels en recreatieparken.

Douchebak-Wissel-Systeem

Net als bij Douchebak-in-Douchebak is het mogelijk douchebakken te renoveren met het Beterbad Douchebak-Wissel-Systeem. Dit alles in één dag! Uiteraard zonder hak- en- breekwerk aan de tegels, met 20 jaar kwaliteits garantie op de douchebak en 5 jaar op de montage. Voor montage van de nieuwe douchebak komt een vertegenwoordiger van Beterbad kosteloos en vrijblijvend de maten opnemen van de huidige situatie. Dit om met de grootste nauwkeurigheid een passende douchebak te kunnen produceren.

De douchebakken die Beterbad hiervoor gebruikt komen uit eigen productie. Beterbad is het enige bedrijf in Nederland die zelf haar douchebakwissel modellen produceert en plaatst. Vandaar ook dat we makkelijk aanpassingen kunnen maken aan onze modellen en snel kunnen leveren. Beterbad kan voor zowel de particulier als projectmatig plaatsen van douchebakken, de beste kwaliteit en de laagste prijs garanderen!

Wastafel-Wissel-Systeem

U kent het vast wel; een wastafelmeubel waarvan het meest gebruikte gedeelte is versleten of beschadigd, dit is de wastafelkom. Hiervoor heeft Beterbad het Wastafel-Wissel-Systeem ontwikkeld. De ontwikkeling hiervan is voortgekomen uit de hotel en recreatie sector. Daar waar met name snel maar vooral degelijk gerenoveerd dient te worden zonder lange leegstand van de kamers.

Inmiddels hebben we een groot aantal van deze wastafels vervangen, zowel bij de particulier als bij bedrijven. Dit zonder hak en breekwerk aan de tegels met een perfect resultaat waardoor de badkamer weer een nieuwe uitstraling krijgt. De wastafels kunnen geleverd worden in Acryl, Emaille en Keramiek.