Wastafel-Wissel-Systeem

Werkwijze

Wastafel in een hotelketen

Wastafel in een hotelketen

Oude wastafel verwijderd

Oude wastafel verwijderd

Sifon en nieuwe kraan aangesloten

Sifon en nieuwe kraan aangesloten

Eindresultaat wastafelwissel

Eindresultaat wastafelwissel

Bad-wisselsysteem   |   Douchebak-Wissel-Systeem


U kent het vast wel, een wastafelmeubel waarvan het meest gebruikte gedeelte is versleten of beschadigd, dit is de wastafelkom. Hiervoor heeft Beterbad het Wastafel-Wissel-Systeem ontwikkeld. De ontwikkeling hiervan is voortgekomen uit de hotel en recreatie sector. Daar waar met name snel maar vooral degelijk gerenoveerd dient te worden zonder lange leegstand van de kamers.
Inmiddels hebben we een groot aantal van deze wastafels vervangen, zowel bij de particulier als bij bedrijven. Dit zonder hak en breekwerk aan de tegels met een perfect resultaat waardoor de badkamer weer een nieuwe uitstraling krijgt. De wastafels kunnen geleverd worden in Acryl, Emaille en Keramiek.
Het opnemen van de maten is het begin van de totale renovatie. Onze medewerkers worden regelmatig bijgeschoold en vertrouwd gemaakt met de nieuwste ontwikkelingen. Dit is uw garantie voor een perfect resultaat. De wastafel wordt met uiterste nauwkeurigheid geplaatst nadat de oude kraan en badgarnituur zijn verwijderd. Beterbad gebruikt vanzelfsprekend alleen kwalitatief hoogwaardige materialen. De kranen kunnen overgezet worden of desgewenst worden vervangen door nieuwe, het afvoersysteem wordt atijd vervangen een nieuwe van het merk Viega. Deze faktoren maken uw keuze voor het Wastafel-Wissel-Systeem meer dan logisch.

De voordelen van ons Wastafel-Wissel-Systeem op een rijtje:

– geen hak- en breekwerk aan tegels en muren
– klaar binnen een dag
– 5 jaar garantie op wastafel en de montage
– probleemloos onderhoud
– hoogwaardige kwaliteit die u zelden elders aantreft
– onze deskundigheid en 30 jaar ervaring zijn uw beste garantie


Andere situatie

Versleten wastafelgedeelte

Versleten wastafelgedeelte

Meubel als nieuw en kan weer jaren mee

Meubel als nieuw en kan weer jaren mee