Bad-in-bad

In één dag vervangen wij uw oude badkuip voor een nieuwe. Dit via het Bad-in-Bad-Systeem.
Ook op dezelfde werkwijze plaatsen wij Bad-in-Bad met Whirlpool  |  Douchebak-in-Douchebak Systeem

WerkwijzeHet opnemen van de matenDe voordelen van ons Bad-in-Bad-SysteemTip
Is uw oude ligbad onderhevig aan slijtage, aangetast door roest of kalkaanslag?
In één dag vervangen wij uw oude badkuip voor een nieuwe. Dit via het Bad-in-Bad-Systeem. Uiteraard zonder hak- en breekwerk aan de tegels en met 20 jaar kwaliteits garantie op het bad en 5 jaar op de montage. Voor montage van het nieuwe bad komt een vertegenwoordiger kosteloos en vrijblijvend de maten opnemen van het huidige bad, dit om met de grootste nauwkeurigheid een passend bad te kunnen produceren.De baden die Beterbad hiervoor gebruikt komen uit eigen productie. Beterbad is het enige bedrijf in Nederland die zelf haar bad-in-bad-baden produceert.Vandaar ook dat we makkelijk aanpassingen kunnen maken aan onze modellen. Beterbad kan voor zowel de particulier als projectmatig plaatsen van inzetbaden, de beste kwaliteit en de laagste prijs garanderen!
Een oude badkuip die beschadigd is en door kalkaanslag ruw is geworden. Normaal onderhoud is in dit geval tijdrovend en het resultaat van uw schoonmaakinspanningen altijd weer teleurstellend.
Het opnemen van de maten is het begin van de totale renovatie. Onze medewerkers worden regelmatig bijgeschoold en vertrouwd gemaakt met de nieuwste ontwikkelingen. Dit is uw garantie voor een perfect resultaat. Het bad wordt ter plaatse en met uiterste nauwkeurigheid op maat gemaakt nadat de oude kraan en badgarnituur zijn verwijderd. Beterbad gebruikt vanzelfsprekend alleen kwalitatief hoogwaardige materialen. Deze faktoren maken uw keuze voor het Bad-in-Bad-Systeem meer dan logisch. Het spreekt voor zich dat het technisch gezien noodzakelijk is dat er een nieuwe afvoer ingebouwd wordt, zodat de kwaliteit die Beterbad nastreeft gegarandeerd kan worden. Wij gebruiken het merk Viega als het gaat om afvoeren. Zo bent u verzekerd van 100% badplezier, en dat mede door de uitgebreide garantieperiode.
Tussen de oude en de nieuwe kuip wordt een tweecomponenten purschuim aangebracht. De hechting van dit schuim is niet alleen duurzaam, maar ook isolerend, zodat uw badwater tot 2x langer warm blijft. Dus profiteert u van optimale energiebesparing. Na het aanbrengen van de 2-componenten purschuim wordt het bad geplaatst. Het resultaat is een bad dat behaaglijk aanvoelt vanwege de specifieke eigenschappen van het materiaal. Uw bad heeft bovendien de anti-slip kwaliteiten die u zelden aantreft en het probleemloos onderhoud maakt het gebruiken van een Beterbad-bad tot een groot genoegen.
  • geen hak- en breekwerk aan tegels en muren
  • energiebesparend, uw badwater blijft 2x langer warm
  • klaar binnen een dag
  • 5 jaar garantie op het bad en de montage
  • probleemloos onderhoud
  • veilig door anti-slip kwaliteit
  • hoogwaardige kwaliteit die u zelden elders aantreft
  • onze deskundigheid en 30 jaar ervaring zijn uw beste garantie
Veel bedrijven die badkamerrenovatie’s uitvoeren laten een Bad-in-Bad-Systeem plaatsen. Daarna worden nieuwe tegels over de bestaande aangebracht, aansluitend op het nieuwe inzetbad. Zo kan een badkamer snel en goedkoop gerenoveerd worden.

Video Bad in bad