Douchebak-in-Douchebak Systeem

Oude situatie

Oude situatie

Nieuwe situatie

Nieuwe situatie

Bad-in-Bad met Whirlpool   |   Bad-in-Bad Systeem


Net als bij Bad-in-Bad is het mogelijk douchebakken te renoveren met het Beterbad Douchebak-in-Douchebak-Systeem. Dit alles in één dag! Uiteraard zonder hak- en- breekwerk aan de tegels, met 20 jaar kwaliteits garantie op het bad en 5 jaar op de montage. Voor montage van de nieuwe douchebak komt een vertegenwoordiger van Beterbad kosteloos en vrijblijvend de maten opnemen van de huidige situatie. Dit om met de grootste nauwkeurigheid een passende douchebak te kunnen produceren. De douchebakken die Beterbad hiervoor gebruikt komen uit eigen productie. Beterbad is het enige bedrijf in Nederland die zelf haar Douchebak-in-Douchebak modellen produceert en plaatst. Vandaar ook dat we makkelijk aanpassingen kunnen maken aan onze modellen en snel kunnen leveren. Beterbad kan voor zowel de particulier als projectmatig plaatsen van inzetdouchebakken, de beste kwaliteit en de laagste prijs garanderen!

Een nieuwe afvoer plaatsen

Een nieuwe afvoer plaatsen

Pasproef uitvoeren

Pasproef uitvoeren

Harsen van de douchebak

Harsen van de douchebak

Douchebak geplaatst

Douchebak geplaatst

Het opnemen van de maten is het begin van de totale renovatie. Onze medewerkers worden regelmatig bijgeschoold en vertrouwd gemaakt met de nieuwste ontwikkelingen. Dit is uw garantie voor een perfect resultaat. De douchebak wordt ter plaatse en met uiterste nauwkeurigheid op maat gemaakt nadat de oude badgarnituur is verwijderd. Beterbad gebruikt vanzelfsprekend alleen kwalitatief hoogwaardige materialen. Deze faktoren maken uw keuze voor het Douchebak-in-Douchebak-Systeem meer dan logisch.
Het spreekt voor zich dat het technisch gezien noodzakelijk is dat er een nieuwe afvoer ingebouwd wordt, zodat de kwaliteit die Beterbad nastreeft gegarandeerd kan worden. Alleen zo bent u verzekerd van 100% badplezier, dat mede door de uitgebreide garantieperiode, jarenlang zal aanhouden. Wij gebruiken het merk Viega als het gaat om afvoeren.
Tussen de oude en de nieuwe douchebak wordt een twee-componenten purschuim aangebracht. De hechting van dit schuim is duurzaam en tevens werkt het schuim isolerend. Na het aanbrengen van de twee-componenten purschuim wordt de douchebak geplaatst. Het resultaat is een bak die behaaglijk aanvoelt vanwege de specifieke eigenschappen van het materiaal. Uw douchebak heeft bovendien de anti-slip kwaliteiten die u zelden aantreft en het probleemloos onderhoud maakt het gebruiken van een Beterbad-douchebak tot een groot genoegen.

De voordelen van ons Douchebak-in-Douchebak-Systeem op een rijtje:

– geen hak- en breekwerk aan tegels en muren
– klaar binnen een dag
– 5 jaar garantie op de douchebak en de montage
– probleemloos onderhoud
– veilig door anti-slip kwaliteit
– hoogwaardige kwaliteit die u zelden elders aantreft
– onze deskundigheid en 30 jaar ervaring zijn uw beste garantie