Bad-Wissel-Systeem

Werkwijze

Een onherstelbaar bad

Een onherstelbaar bad

Beschadigd bad

Een gat/scheur in bodem

Bad geheel gedemonteerd

Bad geheel gedemonteerd

Het nieuwe bad  zonder breekwerk

Het nieuwe bad zonder breekwerk

Douchebak-Wissel-Systeem   |   Wastafel-Wissel-Systeem


Een onherstelbaar bad, gemaakt van acryl of quaryl met daarin een scheur of zelfs een groot gat, kan veelal eenvoudig in èèn dag worden vervangen door een compleet nieuw ligbad (ook met whirlpool). Dit kan via het Bad-Wissel-Systeem, zonder hakken of breken aan tegels of muren.
Beterbad is 18 jaar geleden de uitvinder geweest van dit Bad-Wissel-Systeem in Nederland. Door het plaatsen van Bad-in-Bad-Systemen over de gietijzeren en plaatstalen baden kwam de vraag uit de markt of ook de kunststof baden (acryl, quaryl, balacriet) vervangen konden worden zonder hak en breekwerk aan de tegels natuurlijk.
Inmiddels zijn er heel veel baden en douchebakken wereldwijd door Beterbad op deze wijze vervangen, zowel in de privaat sector als hotels en recreatieparken.
Het opnemen van de maten is het begin van de totale renovatie. Onze medewerkers worden regelmatig bijgeschoold en vertrouwd gemaakt met de nieuwste ontwikkelingen. Dit is uw garantie voor een perfect resultaat.Het bad wordt ter plaatse en met uiterste nauwkeurigheid op maat gemaakt nadat de oude kraan en badgarnituur zijn verwijderd. Beterbad gebruikt vanzelfsprekend alleen kwalitatief hoogwaardige materialen. Deze faktoren maken uw keuze voor het Bad-Wissel-Systeem meer dan logisch.
Het spreekt voor zich dat het technisch gezien noodzakelijk is dat er een nieuwe afvoer ingebouwd wordt, zodat de kwaliteit die Beterbad nastreeft, gegarandeerd kan worden. Alleen zo bent u verzekerd van 100% badplezier, dat mede door de uitgebreide garantieperiode, jarenlang zal aanhouden. Wij gebruiken het merk Viega als het gaat om afvoeren.

Andere situatie

Beschadigde badkuip

Beschadigde badkuip

Oude kuip gedemonteerd

Oude kuip gedemonteerd

Voorbereiding voor definitief plaatsen

Voorbereiding voor definitief plaatsen

Resultaat na 1 dag werk

Resultaat na 1 dag werk

Op de randen en onder de bodem van het bad komt nieuwe ondersteuning via een tweecomponenten purschuim, dit ter hechting. Na het aanbrengen van de 2- componenten purschuim wordt het bad geplaatst.
Het resultaat is een bad dat behaaglijk aanvoelt vanwege de specifieke eigenschappen van het materiaal. Uw bad heeft bovendien de anti-slip kwaliteiten die u zelden aantreft en het probleemloos onderhoud maakt het gebruiken van een Beterbad-bad tot een groot genoegen.

Tip: Veel bedrijven die badkamer renovatie’s uitvoeren laten een Bad-Wissel-Systeem plaatsen. Daarna worden nieuwe tegels over de bestaande aangebracht, aansluitend op het nieuwe bad. Zo kan een badkamer snel en goedkoop gerenoveerd worden.

De voordelen van ons Bad-Wissel-Systeem op een rijtje:
– geen hak- en breekwerk aan tegels en muren
– klaar binnen een dag
– 5 jaar garantie op het bad en de montage
– probleemloos onderhoud
– veilig door anti-slip kwaliteit
– ook mogelijk als bubbelbad
– hoogwaardige kwaliteit die u zelden elders aantreft
– onze deskundigheid en 30 jaar ervaring zijn uw beste garantie

Hotelplaatsing Amsterdam

Bad voor renovatie

Bad voor renovatie

Bad na renovatie

Bad na renovatie