Bad-in-Bad systeem

Is uw oude ligbad onderhevig aan slijtage, aangetast door roest of kalkaanslag?
In één dag vervangen
wij uw oude badkuip voor een nieuwe. Dit via het Bad-in-Bad-Systeem. Uiteraard zonder hak- en breekwerk aan de tegels en met 20 jaar kwaliteits garantie op het bad en 5 jaar op de montage.
Tip: Veel bedrijven die badkamerrenovatie’s uitvoeren laten een Bad-in-Bad-Systeem plaatsen. Daarna worden nieuwe tegels over de bestaande aangebracht, aansluitend op het nieuwe inzetbad. Zo kan een badkamer snel en goedkoop gerenoveerd worden.

MontageHet opnemen van de matenDe voordelen op een rijtje:Douchebak-in-Douchebak systeemBad-in-Bad met Whirlpool
Voor montage van het nieuwe bad komt een vertegenwoordiger kosteloos en vrijblijvend de maten opnemen van het huidige bad, dit om met de grootste nauwkeurigheid een passend bad te kunnen produceren.De baden die Beterbad hiervoor gebruikt komen uit eigen productie. Beterbad is het enige bedrijf in Nederland die zelf haar bad-in-bad-baden produceert. Vandaar ook dat we makkelijk aanpassingen kunnen maken aan onze modellen. Beterbad kan voor zowel de particulier als projectmatig plaatsen van inzetbaden, de beste kwaliteit en de laagste prijs garanderen!
is het begin van de totale renovatie. Onze medewerkers worden regelmatig bijgeschoold en vertrouwd gemaakt met de nieuwste ontwikkelingen. Dit is uw garantie voor een perfect resultaat. Het bad wordt ter plaatse en met uiterste nauwkeurigheid op maat gemaakt nadat de oude kraan en badgarnituur zijn verwijderd. Beterbad gebruikt vanzelfsprekend alleen kwalitatief hoogwaardige materialen. Deze faktoren maken uw keuze voor het Bad-in-Bad-Systeem meer dan logisch.
Het spreekt voor zich dat het technisch gezien noodzakelijk is dat er een nieuwe afvoer ingebouwd wordt, zodat de kwaliteit die Beterbad nastreeft gegarandeerd kan worden. Wij gebruiken het merk Viega als het gaat om afvoeren. Zo bent u verzekerd van 100% badplezier, en dat mede door de uitgebreide garantieperiode.
Tussen de oude en de nieuwe kuip wordt een tweecomponenten purschuim aangebracht. De hechting van dit schuim is niet alleen duurzaam, maar ook isolerend, zodat uw badwater tot 2x langer warm blijft. Dus profiteert u van optimale energiebesparing. Na het aanbrengen van de 2-componenten purschuim wordt het bad geplaatst. Het resultaat is een bad dat behaaglijk aanvoelt vanwege de specifieke eigenschappen van het materiaal. Uw bad heeft bovendien de anti-slip kwaliteiten die u zelden aantreft en het probleemloos onderhoud maakt het gebruiken van een Beterbad-bad tot een groot genoegen.
  • geen hak- en breekwerk aan tegels en muren
  • energiebesparend, uw badwater blijft 2x langer warm
  • klaar binnen een dag
  • 5 jaar garantie op het bad en de montage
  • probleemloos onderhoud
  • veilig door anti-slip kwaliteit
  • hoogwaardige kwaliteit die u zelden elders aantreft
  • onze deskundigheid en 30 jaar ervaring zijn uw beste garantie
Net als bij Bad-in-Bad is het mogelijk douchebakken te renoveren met het Beterbad Douchebak-in-Douchebak-Systeem. Dit alles in één dag! Uiteraard zonder hak- en- breekwerk aan de tegels, met 20 jaar kwaliteits garantie op het bad en 5 jaar op de montage. Lees verder…
Heerlijk wegdromen in uw eigen whirlpool thuis, een massagebad traploos regelbaar en eenvoudig te bedienen. Met krachtig bubbelsysteem, legionella veilig en onderhoudsvrij!
In één dag is het mogelijk uw oude ligbad (bubbelbad) te vervangen voor een nieuwe. Ook kan Beterbad van de huidige standaard badkuip een luxe whirlpoolbad maken, om zo een upgrate aan een badkamer te geven. Lees verder…
Oude situatie

Oude situatie

Nieuwe situatie

Nieuwe situatie

Nieuwe afvoer gezet

Nieuwe afvoer gezet

Randen op maat zagen

Randen op maat zagen

Nieuw bad plaatsen

Nieuw bad plaatsen

Afkitten van de randen

Afkitten van de randen