Bad-in-Bad met Whirlpool

Bad-in-bad met whirlpool

Bad-in-Bad Systeem   |   Douchebak-in-Douchebak Systeem


Heerlijk wegdromen in uw eigen whirlpool thuis, een massagebad traploos regelbaar en eenvoudig te bedienen. Met krachtig bubbelsysteem, legionella veilig en onderhoudsvrij!
In één dag is het mogelijk uw oude ligbad (bubbelbad) te vervangen voor een nieuwe. Ook kan Beterbad van de huidige standaard badkuip een luxe whirlpoolbad maken, om zo een upgrate aan een badkamer te geven. (o.a. bij Center Parcs in Nederland, Belgie en Frankrijk.) Dit alles met legionella veilige bubbelsystemen, met eigen ontwikkelde Nederlandse electronica. Op de Beterbad whirlpoolsytemen zit een automatische nablaasstand zodat er geen restwater in het systeem achter kan blijven. Het standaard systeem bestaat uit 12 luchtjets waarvan 10 in de bodem en 2 in de rug. Meer jets is mogelijk afhankelijk van het type bad en de situatie. Het systeem heeft een krachtige blower met voorverwarmde lucht en automatisch nablazen. Er zijn meerdere soorten bedieningen mogelijk, welke tijdens een vrijblijvende bezoek besproken zullen worden. Alle whirlpool componenten worden door Beterbad zelf ontwikkeld en gemonteerd, veelal in baden uit eigen productie. Montage van systemen in andere merk baden is ook mogelijk.

Situatie Recreatiepark

Oude plaatstalen badkuip

Oude plaatstalen badkuip

Bubbelbad geplaatst als bad in bad

Bubbelbad geplaatst als bad in bad

De montage:
De montage van de baden word uitgevoerd door eigen deskundige medewerkers. Uiteraard zonder hak- en breekwerk aan de tegels en met 20 jaar kwaliteits garantie op het bad, 5 jaar op de montage en 2 jaar op het systeem. Voor montage van het nieuwe bad komt een vertegenwoordiger kosteloos en vrijblijvend de maten opnemen van het huidige bad (door heel Nederland). Dit om met de grootste nauwkeurigheid een passend bad met whirlpool te kunnen produceren.
De baden die Beterbad hiervoor gebruikt komen uit eigen productie. Beterbad is het enige bedrijf in Nederland die zelf haar Bad-in-Bad baden produceert. Vandaar ook dat we makkelijk aanpassingen kunnen maken aan onze modellen. Beterbad garandeerd de laagste prijs en beste kwatiteit. Voor zowel de particulier als het projectmatig plaatsen van inzetbaden met bubbelsysteem.